Rosacea

Rosacea is een chronische huidaandoening en blijft altijd latent aanwezig. Rosacea is een huidprobleem dat u wel redelijk onder controle kunt krijgen. Rosacea lijkt erg veel op acne en wordt hier ook vaak mee verward. De echte oorzaak van rosacea is nog niet achterhaald maar we weten ondertussen wel welke triggers de rosacea verergeren. Vandaar dat erbij een rosaceahuid een combinatie nodig is van: doelgerichte behandelingen en producten, maar helaas moet ook uw leefstijl flink aangepast worden om de rosacea onder controle te krijgen en te houden. Bij een roseaceahuid reageert ieder mens anders en moeten we samen een weg bewandelen die vooral voor u vol te houden is.

Rosacea Signature-Peeling

Geschikt voor de rosaceahuid stadium I en II, couperose, droge en vochtarme huid.

De signature-peeling is op een basis van aloë vera met een blend van vitamine C, fruit-enzymen en hyaluronzuur. Deze signature-peeling zal u een resultaat geven waar u versteld van zult staan. Deze cocktail van actieve farmceutische werkstoffen zal direct de huid binnendringen en die verstevigen, opbleken en verfrissen en zal al na één behandeling een zichtbare en voelbare verandering geven. De hoge dosis vitamine C dringt de huid binnen om die te verstevigen. Door de hoge kwaliteit aan actieve enzymen zal de huid licht afschilferen. Hierdoor zal de celvernieuwing versnellen, de huid oplichten en zachter aanvoelen. De rosacea kan in het begin geactiveerd worden, maar door de verstevigende werking op de haarvatwanden zal dit verminderen. De haarvatwanden hebben hun tijd nodig om te herstellen. Houd u daar rekening mee.

Rosacea-Results

Rosacea Facial

Dit is een cosmeceutical-behandeling van gezicht, hals en decolleté. Tijdens de rosacea facial wordt er met speciale werkstoffen gewerkt. De huid krijgt eerst een voorbehandeling met een speciale reiniging die heel subtiel de dode huidcellen verwijderd. Hierna worden de onreinheden verwijderd. De facial wordt extra ondersteund door een lymfedrainage. Vervolgens komt er een biomolecular vliesmasker op het gezicht en hals. De behandeling wordt afgesloten met een speciale enhancers die afhankelijk zijn van uw huidconditie, en een dag- of nachtverzorging.  

Overige Behandelingen

Lymfedrainage

Rosacea stadium I en II, couperose, oedeem en stuwing na een operatie zoals een oogcorrectie of een facelift, bloeduitstorting, acne, verbrandingen, keloïd en littekens

Rosacea Stadia

Stadium I
Blozende wangen waarbij de roodheid veel langer aanhoudt dan bij gewoon blozen. Zichtbaar verwijde haarvaten vooral op de wangen en neus die niet meer verdwijnen.
Sommige haarvaatwanden worden zo extreem uitgerekt  waardoor er een ontstekingsreactie ontstaat.
Prikkend, soms pijnlijk gevoel van de huid na blootstelling aan wind, kou en warmte.

Stadium II
De verwijde haarvaten vloeien meer in elkaar over en er ontstaan kleine rode ontstekingshaarden, een enkele keer met pus gevuld.
De haarvaten kunnen zichzelf niet meer goed herstellen.
De rode plekken breiden zich steeds meer uit vooral op wangen, neus, voorhoofd en kin.

Stadium III
Er ontstaan dikke rode schijven in de huid. De verwijde haarvaten zijn door de heftige ontstekingsreacties niet meer zichtbaar.
Door de bindweefselwoekering van de haarvaatwanden verandert de huidstructuur.
Soms ontstaat er een extreme huidverdikking van de neus “rhinophyma” (bloemkoolneus).
In sommige gevallen gaat rosacea gepaard met oogontstekingen. Dit kan in alle stadia voorkomen. Wees hier alert op.