Fruitzuren

Fruitzuur-Peeling

Image fruitzuur-peelingen zijn geschikt voor alle huidtypen, zowel voor de jonge als rijpere huid, lichte- en donkere huidtint. En Image fruitzuur-peelingen begeleiden ook een aantal huidproblemen om de huid in goede conditie te krijgen zoals: acne, rosacea, gevoelige huid, extreem droge huid, eczeem gevoelige huid, oppervlakkige pigmentatie, zonbeschadigde huid.

De fruitzuren zitten in een basis van aloë vera. Hierdoor worden de zuren egaler over de huid verspreid en beter te controleren. Aloë vera is niet alleen een buffer voor de zuren maar heeft ook een  herstellende werking op de huid.

De Image fruitzuur-peeling wordt specifiek aangepast aan uw wensen en de behoefte van uw huid.

ACNE FRUITZUUR-PEELING: Is een blend van salicyl en glycol
     Wordt gebruikt voor acne, vette huid, onrustige huid met grove poriën 

SIGNATURE-PEELING: Is een blend van vitamine C en enzymen
     Wordt gebruikt voor rosacea, couperose, gevoelige huid, droge huid, vermoeide huid, rokershuid, na een operatie 

WRINCKLE-PEELING: Is een blend van glycol en retinol
     Wordt gebruikt voor anti-aging, lichte zonschade, grauwe huid, licht acnelittekens 

LIGHTENING-PEELING: Is een blend van lactic en kojic
     Wordt gebruikt voor oppervlakkige hyperpigmentatie, huid met zonschade, ongelijke teint 

U kunt om de 4 -5 weken een Image-peeling laten doen in plaats van een Image gezichtsbehandeling. Maar gaat u voor het beste resultaat, dan kunt u ook starten met een serie van zes fruitzuurpeelingen, om de veertien dagen een peeling, om uw huid eerst in een goede conditie te krijgen, zie het huidverzorgingsplan. 

Huidverzorgingsplan

Wilt u een gezonde huid behouden of uw huid verbeteren, dan is een doeltreffend professioneel farmaceutisch huidverzorgingsplan een vereiste.

Om een gezonde huid te krijgen en te behouden wordt een huidverzorgingsplan geadviseerd, aangepast aan uw huidconditie of huidprobleem.

Een huidverzorgingsplan bevat:

  • Dagelijks gebruik van de Image skincare-producten
  • U starten met een serie van zes huidverbeterende Image-peelingen
  • Opgevolgd door maandelijks een Image-gezichtsbehandeling, facial of een Image fruitzuurpeeling om het resultaat te behouden
  • Uw voeding en uw leefstijl kunnen een grote rol spelen in uw huidconditie of huidprobleem. Ook hierin wordt u in geadviseerd. Dit om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en te behouden.