Treatment

Gezicht Treatment

Dit is een cosmeceutical-behandeling van gezicht, hals en decolleté. Tijdens de treatment wordt er met speciale werkstoffen gewerkt. De treatment wordt extra ondersteund door een lymfedrainage, pincementsmassage of een bindweefselmassage. Dit is afhankelijk van het eventuele huidprobleem of de huidconditie. Geschikt voor extreem gevoelige en of droge huid, rosacea stadium I en II, couperose, na een operatie, zwangerschap, voor correctie, voeding en preventie, oneffen huidstructuur en zonbeschadigd huid, geschikt voor alle huidtypen.

Biolifting-Treatment

De biolfting -treatment zorgt voor een verhoogd zuurstofgehalte in de cellen. Hierdoor ontstaat er een verbetering van de celstofwisseling. Dit zorgt ervoor dat de huid mooier wordt opgebouwd. Het gevolg hiervan is dat fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen.
Deze biolifting-treatment is ontwikkeld voor anti-aging, die zich uit in een verslapte, vermoeide en slecht doorbloede huid. Dit soort huid zien we vaak na ziekten, bij gewichtverlies, vermoeidheid, stress en bij een rokershuid. Biolifting is ook geschikt voor de probleemloze jonge huid of als oppepper voor speciale gelegenheden (1 dag ervoor laten behandelen). De biolifting-treatment  geeft de huid een frisse en gladdere uitstraling.

De biolifting-treatment kunt u om de 4 à 5 weken preventief laten doen, als onderhoudsbehandeling voor uw huid.

Treatment
Combinatiebehandeling biopeeling + biolifting-treatment

De biolifting-treatment wordt vaak in combinatie met de biopeeling gedaan. Deze combinatie versterkt elkaars werking voor een nog beter resultaat.  

Neo-White-Treatment

De neo-white-treatment is speciaal ontwikkeld voor de reductie en ter bestrijding van pigmentvlekken. Het is gebaseerd op de werking van verschillende kruiden en plantenextracten die de overmatige productie van melanine remmen. Neo-white-treatment is voor iedere huid geschikt, zowel voor vrouwen als mannen, zelfs voor de donkere, lichte, gevoelige, allergische en dunne huid.
De neo-white-treatment kunt u om de 4 à 5 weken preventief laten doen, als onderhoudsbehandeling voor uw huid.

Combinatiebehandeling biopeeling + neo-white-treatment

Neowhite-treatment wordt vaak in combinatie met de biopeeling gedaan. Deze combinatie versterkt elkaars werking voor een nog beter resultaat. Deze combinatiebehandeling is ideaal voor een huid die last heeft van acne en pigmentvlekken ten gevolge van de acne.