Heeft u de behoefte om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen? Wilt u lekker ontspannen en uw huid (laten) verwennen? Dan zijn deze verzorgende behandelingen heerlijk: met een ontspanningsmassage van het gelaat die ervoor zorgt dat u weer energie kan opladen en er uitgerust tegenaan kan.

Basisbehandeling

Dit is een reinigingsbehandeling van gezicht, hals en decolleté. De huid wordt met een milde peeling gereinigd, hierna worden de onreinheden verwijderd, een klassieke gezichtsmassage en een masker gegeven. De behandeling wordt afgesloten met een dag- of nachtverzorging.
     Deze behandeling wordt aangepast aan uw huidtype

Gezichtsbehandeling

Dit is een behandeling van gezicht, hals en decolleté. Inclusief een enzympeeling, onreinheden verwijderen, klassieke gezichtsmassage en een masker. De behandeling wordt afgesloten met een dag- of nachtverzorging.
     Deze behandeling wordt aangepast aan uw huidtype
Girl-with-Creme

Gezichttreatment

Dit is een cosmeceutical-behandeling van gezicht, hals en decolleté. Tijdens de treatment wordt er met speciale werkstoffen gewerkt. De treatment wordt extra ondersteund door een lymfedrainage, pincementsmassage of een bindweefselmassage. Dit is afhankelijk van een eventuele huidprobleem of huidconditie.
      Geschikt voor extreem gevoelige en of droge huid, rosacea stadium I en II, couperose,na een operatie, zwangerschap, voor correctie, voeding en preventie, oneffen huidstructuur en zonbeschadigd huid, geschikt voor alle huidtypen