Heeft u de behoefte om aan de dagelijkse drukte te ontsnappen? Wilt u lekker ontspannen en uw huid (laten) verwennen? Dan zijn deze verzorgende behandelingen heerlijk: met een ontspanningsmassage van het gelaat die ervoor zorgt dat u weer energie kan opladen en er uitgerust tegenaan kan.

Gezichtsbehandeling

Dit is een behandeling van gezicht, hals en decolleté. Aangepast aan uw huidconditie wordt het gelaat twee keer gereinigd met verschillende fruitzuur-cleansers die een exfoliërende (peelende) werking hebben. Daarna volgt onreinheden verwijderen, klassieke gezichtsmassage en een masker. De behandeling wordt afgesloten met een dag- of nachtverzorging. 

     Deze behandeling wordt aangepast aan uw huid.
Girl-with-Creme

Gezichttreatment

Dit is een cosmeceutical-behandeling van gezicht, hals en decolleté. Het gelaat wordt eerst goed gereinigd voordat er een exfoliërend (peelend) masker op gaat. Hierna worden de onreinheden verwijderd. De gezichttreatment wordt extra ondersteund door een lymfedrainage of bindweefselmassage. Dit is afhankelijk van het eventuele huidprobleem of de huidconditie. Vervolgens een herstellend masker. De treatment wordt afgesloten met een speciaal serum en een dag- of nachtverzorging. 

     Geschikt voor alle huiden, een oneffen huidstructuur of een zonbeschadigde huid, rosacea en bij zwangerschap