Anti-Aging/Littekens

Collageenstimulatiebehandeling werkt op de natuurlijk herstelvermogen van de huid. Deze behandeling heeft een gunstig effect op de conditie van uw huid.

Wat is microneedling

Bij een microneedling wordt gebruik gemaakt van een huidroller met kleine, fijne naaldjes. Deze huidroller maakt microscopisch kleine gaatjes (250 tot 300 per cm² ) in het huidoppervlak. Het gevolg hiervan is, dat het natuurlijke reparatieproces van de huid ingang wordt gezet. De groeifactoren zorgen voor de stimulatie en nieuwe aanmaak van collageen- en elastinevezels, die zich afzetten in het huidoppervlak. Dit resulteert in een gladdere, jongere, strakkere, stevigere en gezondere huid.

Bijkomend voordeel is dat de huid, door de gemaakte kanaaltjes, tot wel 200 keer beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen. Tegelijk betekent dat, dat u zeer kritisch moet zijn in hetgeen u op uw huid gebruikt. Laat u ook hierin goed adviseren. Na de behandeling zal de textuur van de huid veranderen en na vier weken op zijn top zijn.

Het reparatieproces zal zich na een collageenstimulatiebehandeling ca. vier weken in de huid voortzetten. Het is mogelijk om een collageenstimulatiebehandeling eenmalig te laten doen. Voor het beste resultaat raden wij u aan om te starten met een kuur. U doet dan om de vier weken één behandeling.

Resultaten

De collageenstimulatiebehandeling resulteert in een duidelijke verbetering van de huidstructuur bij onder andere, verouderde en zonbeschadigde huid, rimpels en lijntjes in het aangezicht en decolleté, anti-rimpel en Anti-Aging/Littekens.

We werken met het natuurlijk herstelvermogen van de huid, om dit zo goed mogelijk te laten verlopen moeten er in de huid voldoende grondstoffen aanwezig zijn om de huid de nieuwe vezels aan te kunnen laten maken. De collageenstimulatiebehandeling kan worden ondersteund met voedingssupplementen en vitamines voor het optimaliseren van de collageenproductie.

Glogaue Classificatie

Type I mild – leeftijd tussen 28 en 35 jaar – geen tot nauwelijks rimpelvorming
Type II matig – leeftijd tussen 35 en 50 jaar – rimpelvorming alleen bij beweging van het gelaat
Type III gevorderd – leeftijd tussen 50 en 65 jaar – zichtbare rimpels in ruststand
Type IV ernstig –  leeftijd tussen 60 en 75 jaar – uitgebreide rimpelvorming van het gehele gelaat