NOÛS treatment

NOÛS treatmentis een nieuw behandel concept dat zich onderscheid door middel van speciale massagetechnieken. Deze massagetechnieken werken met name op de energie van de cellen, dus direct op de conditie van verschillende weefsels. Ook wordt de huidflora in balans gebracht.

De Natural Face Lift is één van de massagetechnieken van NOÛS, die in één behandeling maar liefst 6 weefsels aanpakt:
Opperhuid
Lederhuid (met name het bindweefsel)
Onderhuid
Spierweefsel
Peesweefsel
Botweefsel

Capture

U kunt de NOÛS Natural Face Lift vergelijken met een workout in de sportschool, maar dan voor uw gezicht, hals en decolleté.

De NOÛS treatment start met een reiniging van het gelaat, hierna volgt er een exfoliator (peeling). Voor de start van de Natural Face Lift komt er eerst een speciaal voor NOÛS ontwikkeld serum op het gelaat. Dit serum zorgt dat de omzetting van de versuikering (glycatie) in de spieren afneemt. Door de versuikering worden de spieren minder elastisch en stugger. Het serum zorgt er ook voor dat de huid beter opgepakt kan worden tijdens de Natural Face Lift,zodat er goed in het bindweefsel, de spieren, pezenen botweefsel gewerkt kan worden.

De NOÛS Skincare is een concept van verschillende holistische massage technieken en zijn voor iedereen geschikt. Deze technieken worden altijd aangepast aan de behoefte van uw huid.

NOÛS treatment-kuur

Het beste resultaat bereikt u door te starten met een NOÛS treatment-kuur.Er wordt minimaal twee keer per week een NOÛS treatment uitgevoerd. Extra tijdens de NOÛS treatment-kuur krijgt u iedere keer een paar grepen van de NOÛS Sculpting aangeleerd.

NOÛS Sculpting is een massage (workout) voor thuis. Deze grepen worden u aangeleerd om zo het behaalde resultaat te behouden en de conditie van de weefselste verbeteren. Deze grepen doet u thuis iedere dag. De gehele sculpting duurt ongeveer 15 minuten. De workout kan `s morgens of `s avonds gedaan worden, maar als u de grepen al goed in uw vingers hebt, kunt u ze ook over de gehele dag verspreiden.

Vorming van rimpels en volumeverlies van de huid is niet van de één op de andere dag ontstaan. Het heeft dan ook zijn tijd, training en inspanning nodig om alle weefsels weer zoveel mogelijk te laten herstellen. Spiervezels steviger maken gaat sneller dan nieuwe bindweefselvezels aanmaken. Alles heeft zijn tijd nodig, bij de ene persoon gaat het proces sneller dan bij de ander.

Capture2

Het plaatje hierboven geeft een richtlijn aan. Eén week na iedere 5e NOÛS treatment wordt er een evaluatie afspraak gemaakt. Er wordt gekeken wat het resultaat tot zover is en waar er eventueel gebieden zijn waar meer aandacht op gevestigd moet worden. Zowel met de NOÛS treatment als de NOÛS Sculpting voor thuis.