Wimperextension Behandeling

Allereerst worden uw ogen goed gereinigd. Hierna wordt er een speciale verzorgende coenzyme Q10 anti-rimpelvlies onder de ogen geplaatst, deze heeft een liftende werking op de huid. Op deze manier krijgen uw ogen direct een complete oogbehandeling. Daarna worden de wimperextensions één voor één direct op de natuurlijke wimpers geplaatst. De wimperextensions worden 1mm van de huid afgeplaatst. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale lijm welke exclusief voor Misencil wimperextensions ontwikkeld is. De lijm is niet schadelijk voor het menselijk oog en veroorzaakt geen schade aan uw natuurlijke wimpers.

wimper-extensions

Kwaliteit van de lijm

De lijm is speciaal ontwikkeld voor de Misencil wimperextension in een Canadees laboratorium en bestaat uit acryl, waterbestendige hars en lijm die snel uithardt. Dit type lijm wordt in de geneeskunde gebruikt, vooral door oogchirurgen, om lichaamsweefsel te hechten.

Kwaliteit van de wimpers

Misencil wimperextensions zijn ontwikkeld en geproduceerd in Canada en gemaakt van hoogwaardige polyester en zijde. Iederen Misencil wimperextension heeft een speciale microtextuur laag, die ervoor zorgt dat de extension beter kan hechten aan de natuurlijke wimperhaar. De Misencil wimperextensions worden één voor één aangebracht en blijven perfect op zijn plek zitten. De wimperextensions zijn voorgevormd en volgen de vorm van de natuurlijke wimpers voor een frisse en indrukwekkende oogopslag.