Fruitzuur-peeling

Dit is een peelingbehandeling van het gezicht. De huid wordt gereinigd en goed ontvet voordat de fruitzuur-peeling enkele minuten op het gezicht gaat. Hierna volgt een herstellend masker en de behandeling wordt afgesloten met een op uw huid afgestemd serum en een dag- of nachtverzorging. U krijgt na een IMAGE Skincare fruitzuur-peeling een post-treatment kit mee naar huis. Deze kit moet u de eerste 5 tot 7 dagen gebruiken om uw huid weer goed te laten herstellen. Daarna stapt u pas over op de aanbevolen producten. 

IMAGE Skincare fruitzuur-peelingen zijn geschikt voor alle huidtypen, zowel voor de jonge als rijpere huid, lichte- en donkere huidtint. IMAGE Skincare fruitzuur-peelingen begeleiden ook een aantal huidproblemen om de huid in goede conditie te krijgen zoals: acne, rosacea, gevoelige huid, extreem droge huid, eczeem gevoelige huid, oppervlakkige pigmentatie, zonbeschadigde huid. De fruitzuren zitten in een basis van aloë vera. Hierdoor worden de zuren egaler over de huid verspreid en beter te controleren. Aloë vera is niet alleen een buffer voor de zuren maar heeft ook een herstellende werking op de huid.

De IMAGE Skincare fruitzuur-peeling wordt specifiek aangepast aan uw wensen en de behoefte van uw huid.

Acne lift peel
Is een blend van salicyl en glycol  
Wordt gebruikt voor acne, vette huid, onrustige huid met grove poriën 

Ormedic lift peel
Is een blend van papaja, ananas en polypeptiden 
Wordt gebruikt voor gevoelige en geïrriteerde huid en om de huid op te peppen 

Signature lift peel
Is een blend van vitamine C en enzymen 
Wordt gebruikt voor rosacea, couperose, gevoelige huid, droge huid, vermoeide huid, rokershuid, na een operatie, geschikt voor alle huidtypen 

Wrinkle lift peel
Is een blend van glycol en retinol  
Wordt gebruikt voor anti-aging, lichte zonschade, grauwe huid, vlakke acnelittekens 

Lightening lift peel
Is een blend van lactic en kojic 
Wordt gebruikt voor oppervlakkige hyperpigmentatie, huid met zonschade, ongelijke teint 

U kunt om de 4 -5 weken een IMAGE Skincare-peeling laten doen in plaats van een IMAGE Skincare gezichtsbehandeling. Maar gaat u voor het beste resultaat, dan kunt u ook starten met een serie van zes fruitzuurpeelingen, om de veertien dagen een peeling, om uw huid eerst in een goede conditie te krijgen, zie het huidverzorgingsplan. 

Huidverzorgingsplan

Wilt u een gezonde huid behouden of uw huid verbeteren, dan is een doeltreffend professioneel farmaceutisch huidverzorgingsplan een vereiste.

Om een gezonde huid te krijgen en te behouden wordt een huidverzorgingsplan geadviseerd, aangepast aan uw huidconditie of huidprobleem.

Een huidverzorgingsplan bevat:

  • Dagelijks gebruik van de IMAGE Skincare-producten
  • U starten met een serie van drie huidverbeterende IMAGE Skincare-peelingen
  • Opgevolgd door maandelijks een IMAGE Skincare-gezichtsbehandeling, facial of een IMAGE Skincare fruitzuurpeeling om het resultaat te behouden
  • Uw voeding en uw leefstijl kunnen een grote rol spelen in uw huidconditie of huidprobleem. Ook hierin wordt u in geadviseerd. Dit om een zo goed mogelijk resultaat te behalen en te behouden.