logo_nfl_

Natural Face Lifting is een nieuw behandelconcept dat zich onderscheidt door speciale massagetechnieken.  

Deze massagetechnieken werken met name op de energie van de cellen, dus direct op de conditie van verschillende weefsels. Ook wordt de huidflora in balans gebracht. U kunt de Natural Face Lifting vergelijken met een workout in de sportschool, maar dan voor uw gezicht, hals en decolleté.  

Natural Face Lifting bevat meerdere holistische massagetechnieken en is voor iedereen geschikt. Natural Face Lifting wordt altijd aangepast aan de behoefte van uw huid. In de meeste gevallen worden er twee en soms drie verschillende massagetechnieken in een behandeling gebruikt. De technieken van zowel Natural Face Lifting als van Skin Improvement kunnen in één behandeling voorkomen.

Natural Face Lifting is een slow beautyconcept. Vorming van rimpels en volumeverlies van de huid zijn niet van de één op de andere dag ontstaan. Met de Natural Face Lifting werken we op het natuurlijk herstelvermogen van de verschillende weefsels. Het heeft dan ook tijd, training en inspanning nodig om alle weefsels weer zoveel mogelijk te laten herstellen. Spiervezels steviger maken gaat sneller dan nieuwe bindweefselvezels aanmaken. Alles heeft tijd nodig, bij de ene persoon gaat het proces sneller dan bij de ander.  

Ook uw leefstijl is van invloed op het herstelvermogen van de huid. Neemt u dan ook de volgende richtlijnen in acht. Eet bewust en gezond. Zorg voor voldoende beweging, rust, ontspanning en vooral slaap. Vermijd zoveel mogelijk chronische stress en milieuverontreiniging. 

GLOGAU CLASSIFICATIE

Natural face lifting

NATURAL FACE LIFTING

De behandeling start met een reiniging en het exfoliëren van het gelaat. Dit is de eerste stap van deze holistische behandeling om de huidflora al in balans te krijgen. Voor de start van de holistische massage komt er een serum op het gelaat. Het serum zorgt ervoor dat de huid beter opgepakt kan worden tijdens de massage, zodat er goed in het bindweefsel, de spieren, pezen en botweefsel gewerkt kan worden.

NATURAL FACE LIFTING-KUUR

Het beste resultaat bereikt u door te starten met een Natural Face Lifting-kuur. Deze kuur bestaat uit 5 behandelingen vrij snel achter elkaar.  

Na de kuur is het raadzaam om de Natural Face Lifting om de 4 tot 5 weken te herhalen om zo het behaalde resultaat te behouden. 
Tijdens de kuur krijgt u iedere keer een paar grepen van Sculpting aangeleerd. Sculpting is een massage (workout) voor thuis. Sculptinggrepen worden u aangeleerd om zo het behaalde resultaat te behouden en de conditie van de weefsels te verbeteren. Deze grepen doet u thuis iedere dag.  

Meer weten over de Natural Face Lifting? Klik hier.