Natural Face Lifting heeft twee verschillende benaderingen die door elkaar ingezet kunnen worden.

NATURAL FACE LIFTING

Huidverjonging

Dit zijn stevige massagetechnieken die werken in meerdere weefsellagen 

Wrinkle & Contour Analysis 

Deze massagetechniek dient als voorbereiding op de intensieve technieken van de Face Lifting en/of Collagen Boost. Sommige huiden zijn de eerste keer nog niet klaar voor om de intensieve massagetechnieken te ontvangen. Deze behandeling is ook gefocust op het spierweefsel en het bindweefsel in het gelaat maar is minder intensief.  

Face Lifting 
Face Lifting is één van de holistische massagetechnieken, die in één behandeling maar liefst zes weefsels aanpakt: opperhuid, lederhuid (met name het bindweefsel), onderhuid, spierweefsel, peesweefsel, botweefsel. Na een aantal Face Lifting behandelingen, als de huid goed voorgewerkt is, wordt de behandeling gepersonaliseerd met de Boost & Lift, Collagen Boost en/of Advanced Face Lifting. 

Sculpture Club 
De Natural Face Lifting is een slow beautyconcept. De huid en het lichaam hebben de tijd nodig om zich te herstellen en opnieuw op te bouwen. De kracht zit hem dan ook in het herhalen van de grepen en/of oefeningen. Daarom leert u tijdens de Natural Face Lifting-kuur Sculptinggrepen aan. Zo kunt u het resultaat behouden. 

Boost & Lift 
Naarmate we ouder worden, krijgen we te maken met verslapping van de contouren. Hamsterwangen is zo’n verslapping. Een van de oorzaken hiervan is de zwaartekracht. De spieren rekken meer uit. De meeste spieren in het gezicht zitten vast aan de huid. Door de spieren te trainen worden deze korter en dikker. En zo wordt de huid gelift. Met de Boost & Lift techniek wordt er specifiek alleen op de spieren gewerkt om zo de huid te liften 

Collagen Boost 
Door de actieve aanmaak van collagenen wordt de huid dikker, steviger en voller. De Collagen Boost zorgt voor de volume in de huid. Deze techniek heeft vooral een trekkende kracht waardoor de ook harde verklevingen kunnen verdwijnen. 

Advanced Face Lifting 
Deze massage focust op de meest oppervlakkige huidlaag. De mimische spieren worden hier nog intenser getraind. Het is een interactieve behandeling. Dat houdt in dat diegene die de behandeling ondergaat zelf mee moet werken. Hierbij worden de spieren op een bepaalde manier door u zelf aangespannen en de behandelaar behandelt  tegelijkertijd specifieke grepen uit op dit gebied. 

SKIN IMPROVEMENT

Huidverbetering

Dit zijn zachte massage-en drainagetechnieken en werken op lymfe- en zenuwstelsel 

Cell Regenerating Facial 
Deze behandeling stimuleert het metabolisme via het zenuwstelsel. Hierdoor ontstaat er een evenwicht tussen rust en actie op celniveau. Het helpt de huid weer in balans te komen. De huid krijgt weer de kracht om zichzelf te herstellen. Een vermoeide slecht doorbloede huid krijgt weer haar natuurlijke glans terug.  

Lymfedrainage 
Soms kan de huid weefselvocht met daarin de afvalstoffen niet goed afvoeren. De afvalstoffen hopen zich op in de huid. Lymfedrainage zorgt ervoor dat de afvalstoffen sneller de huid verlaten. Indien nodig kan de lymfedrainage aan het begin van de behandeling of aan het einde van de behandeling worden ingezet. 
Deze twee technieken zijn uitermate geschikt voor huiden met rosacea, couperose, eczeem, actieve acne en na een cosmetische ingreep in het gelaat, zoals facelift, ooglidcorrectie, cosmetische draadjes, fillers en botox.